Biografie Mihai Contiu

Din aceiasi specie cu Radu Banciu, celebrul Mihai Contiu s-a refugiat de frica pisicilor la Chisinau, la umbra lui Vladimir Voronin. Abia trecut de 56 de ani, fiind nascut in baie de catre o papila gustativa, Mihai Contiu a albit dar si-a lasat pelte, sperand ca va arata ca un tinerel sau soricel. Zambetul sau este inconfundabil, la fel de tamp ca si cel al prietenului sau poreclit cioroiul, sta si el la Chisinau, mazgalind paginile ziarului comunist Moldova Suverana.

Frate de sange cu inventatorul limbii moldovenesti, despre care vom scrie in curand o biografie pe larg, nenea Mihai Contiu s-a razboit cu ”Literatura şi Arta” si Nicolae Dabija, in justitie. Si minune, a si castigat, pentru ca a fost denigrat. Uite asa, chiar daca albinosul zambaret nu place nimanui, totusi a reusit sa infunde publicatia pro-romaneasca a lui Nicolae Dabija.

Mai nou Mihai Contiu este cel ce scrie si la Vox Publika, asta e viata, e nevoie si de maimutici in jurul nostru, altfel nu am sti sa facem distinctia intre om si animal. In speranta ca poate prietenul lui Voronin va avea curajul sa treaca Prutul, iar aici va fi prins de pisici sau caini vagabonzi, vom reveni cu detalii picante din mascarada scrisa de mister Mihai Contiu.

Mihai-Contiu

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *