Avalon.md sau unde sa nu-ti repari maisna

Nu stiu ce sa ma mai fac cu service-urile din Chisinau, insa stiu care sunt cel edoua la care sa nu te duci: Avalon.md si Misha sirianul, de pe Albisoara. Cica se ocupa se Skoda si VW Sharan si Seat Alhambra, dar pe langa faptul ca mi-a montant niste senzori invers, mai mult am de reparat dupa el, decat repara el la masina. Asa ca am gasit doua service-uri la care sa nu ma duc, dar la care sa ma duc sa repar si eu un VW Sharan din 2005? Intrebare grea, ma gandesc sa-mi deschid eu un service auto la Chisinau, mai intai pentru tuning, apoi incet sa ma apuc si de restul, oricum am inca 10 ani de munca la masina mea.

Avalon.md sau unde sa nu-ti repari maisna

Daca vrei sa stii cat a durat schimbarea unor placute de frana la Avalon.md – sau Avalon Club, iti spun eu de la 8 la 17, cu singura obiectie ca desi am schimbat placutele de frana si pe fata si pe spate, am ramas cu martorul de frana aprins. Cum o sa rezolv problema? O sa merg la un service normal, evident ca dupa ce am platit 2000 de lei, o sa mai dau cateva sute ca sa rezolv problema.

Ce nu mi-a placut la ei? In primul rand ca iti explica cum si de ce nu merge masina ta ok, desi nu e cazul, masina merge ok, calculatorul arata erorile pentru ca asa este el conceput, iar cand nu pui ceva cum trebuie, el semnalizeaza. Acum am pedala de frana cam slaba, sa fie oare perioada in care se formeaza placutele de frana, sau am prins ceva aer pe sistem? O sa aflu cand o sa ajung la un service unde mecanicul stie ce face, sper sa nu dureze iar toata ziua!

Ce cred eu ca este? Cand a scos mufa de la senzorul placutelor, l-a pus aiurea si nu face contact cum trebuie! Am sa vad ce spune un electrician!

volkswagen sharan bord

Volkswagen Sharan bord

Facebook Comments

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *