Artur Resetnicov si cetatenia romana

Artur Resetnicov spunea recent ca daca ar avea pasaport romanesc l-ar arde in Piata Marii Adunari Nationale, desi nu intereseaza pe nimeni ce ar face el si cu cine. Intrebarea care se pune este daca Artur Resetnicov este sau nu ruda cu Vladimir Voronion. Vad ca nu spune nimic despre pasaportul rusesc, l-ar arde si pe acela de l-ar avea, sau numele de familie spune totul, iar orientarea politica spune si mai mult despre urmasul lui Lenin! Ma uit la fata lui si spun la randul meu: daca ai cere pasaport romanesc nu l-as acorda pentru ca ar speria politistii de frontiera cu asa o figura! Ma intreb daca dupa Unirea Basarabiei cu Romania Artur Resetnicov isi va da foc in  Piata Marii Adunari Nationale in semn de protest.

Mai grav este ca acest  Artur Resetnicov este fost sef al SIS-ului, iar cu astfel de atitudine ma indoiesc ca face servicii tarii sale, caci pana la urma asta ar trebui sa faca un politician. Dar ce poti cere de la un PCRM-ist? De unde nu este, nu cerem si nici nu va cere nimeni. Dupa inasprirea relatiilor moldo-ruse ma intreb daca Artur Resetnicov va mai putea emigra in Rusia dupa Unirea Basarabiei cu Romania.

Se spune ca Artur Resetnicov ar fi nascut la Ocnita, in una din lunile anului 1975, prin noiembrie in plin ger, poate ast ai-a afectat totusi judecata, deci pana la urma nu e vina lui! Iar cum mereu e loc de intors, in Republica Moldova sunt doi Artur Resetnicov, unul cu cetatenie romana si unul fara, Care o fi comunistul nostru?

Artur Resetnicov

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *