Anisoara Loghin si Dorin Chirtoaca se casatoresc

Sper ca de data asta Dorin Chirtoaca se insoara cu adevarat cu prezentatoarea Anisoara Loghin, ca sa avem doi politicieni casatoriti cu prezentatoare TV, adica sa avem noi mai mukte de scris, fara sa ne repetam. Stati in asteptare, pentru ca inca nu am aflat data nuntii, cei doi fiind practic doar logoditi in acest moment, pentru ca desi Dorin Chirtoaca a cerut ieri mana frumoasei Anisoara Loghin si aceasta a spus DA, avem practic o logodna dar fara a sti data nuntii. Nu stim nici macar cine vor fi nasii, deci stati cu ochii pe All Moldova, venim in curand cu detalii proaspete.

Anisoara Loghin si Dorin Chirtoaca se casatoresc cu adevarat

Mie imi sunt simpatici amandoi, si Anisoara Loghin si Dorin Chirtoaca, iar faptul ca fetele de la Pro TV aleg politicieni nu mi se pare intamplator, desi cred ca nu inteleg sigur la ce se inhama, ambii fiind persoane publice. Ati vazut cum a fost cu Vlad Filat, sper ca Dorin Chirtoaca sa aiba mai mult noroc decat adversarul sau politic – nu stiu de ce multii ii vad ca prieteni politici, cand ei se au ca soarecele cu pisica, obligati sa stea in aceiasi barca.

Cand va fi nunta dintre Dorin Chirtoaca si Anisoara Loghin? Cati ani are de fapt blonda de la Pro TV Anisoara Loghin? Cine vor fi nasii celor doi protagonisti din Piata Marii Adunari nationale? Iat aintrebarile la care vom raspunde in curand pentru cititorii celui mai indragit site din Moldova!

Anisoara Loghin

Anisoara Loghin si Dorin Chirtoaca se casatoresc cu adevarat

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *