Angela Gonta se pregateste de divort

Deja vestea ca Angela Gonta se pregateste de divort a aparut pe trei site-uri si a fost se pare confirmata de vedeta Pro Tv pe pagina ei de FaceBook, asa ca cel putin teoretic vestea este cat se poate de reala. Momentul nu prea este unul comod pentru Vlad Filat, aflat in plina campanie electorala, mai ales ca nici divortul de prima sotie nu a fost chiar un succes de PR. Incercand sa recapete simpatia publicului Vlad Filat a tot pozat in sot iubitor, insa se pare ca Angela Gonta nu a fost la fel de convinsa ca prezenta familiei sale la stiri este ceva benfic, motiv pentru care s-a decis sa divorteze.

Daca Lorena Bogza s-a casatorit, iata ca fosta ei colega Angela Gonta se pregateste sa faca miscarea inversa, sa divorteze de Vlad Filat. Mai ales ca din spusele vedetei rezulta ca sotul ei e cam posesiv, obligand prietenii Angelei Gonta sa se intalneasca prin oras, accesul in resedintia comuna fiind interzisa. Ca sa puna capac unei situatii deja explozive, Vlad Filat se pare ca nu era de acord nici cu revenirea la Pro TV a prezentatoarei, care decisese sa se retraga din viata publica de dragul sotului.

Uite ca nici coplul si nici situatia materiala nu au fost suficiente sa tina unita familia proaspat creata, mai ales ca aceatsa casnicie se sprijinea pe un divort. Morala povestii noastre este urmatoarea: numai dragostea poate face casnicia sa mearga, banii si mai ales politica nu merg mana in mana cu dragostea!

Albert-Einstein

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *