Alpinism utilitar in Chisinau

De cate ori ai nevoie de cineva care sa lucreze la inaltime, inseamna ca esti in cautarea unui alpinist utilitar. Asa am ajuns si eu sa am nevoie de unul, dupa ce mi-am schimbat geamurile cu unele moderne din termopan. Cum locuiesc la etajul trei moldovenesc sau doi european [ parterul nu este etaj in Europa ], iar firma a lucrat execrabil, acum am nevoie de zidar pe interior si alpinist utilitar pe exterior. Preturile am vazut ca difera de la persoana la persoana, inteleg ca este periculos, dar totusi pentru putin ciment nu cred ca e cazul sa platesti mii de lei. Asa ca am decis sa facem un troc, eu va pun aici reclama si voi lucrati la un pret mai “omenesc”!

Primul client am sa fiu eu, deci am creat deja si un grup pe FaceBook, unde o sa strangem atat oferte dar si clienti, toata lumera multumita, nu-i asa? Grupul se numeste evident Alpinism utilitar, iar aici vor fi clienti atat din Chisinau cat si din intreaga Moldova sau chiar Romania. Cred ca o sa folosim aceasta metoda de promovare incepand de azi pentru mai multe domenii, asa o sa ne ajutam intre noi si vom ajuta la randul nostru si pe cei ce presteaza servicii unii castiga bani iar noi facem cat de cat economie [ a nu se intelege ca vrem sa fim serviti gratis, dar nici sa ti se puna o toaleta cu pretul uneia noi – explicatia: daca o stric trebuie sa o platesc! ].

Deci daca stii un alpinist utilitar, zii sa ne caute si sa stabilim un program de promovare, pana la urma asta e treaba, lista celor ce lucreaza bine, calitativ si nu exagerat de scump.

Alpinism Utilitar Chisinau

Alpinism Utilitar Chisinau

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *