Alegeri in Moldova – la final

In noaptea alegerilor n-am dormit pana la orele 3.00, am plans, am injurat, m-am intristat, ca iarasi “dusmanul cel de moarte” a avut castig de cauza in tara mea! Ca mai sunt rataciti, tradatori, aiuriti si “nebuni”, care inca odata vor sa ne duca in Siberii de gheata si o mare parte din asa numitii concetateni, caci compatrioti nicicum nu-i pot numi, au ales calea fara drum. Altfel nu poti alege sa fii cu o tara, respinsa de toata lumea, nu poti alege o tara, care ti-a furat trecutul, istoria, limba, stramosii, tezaurul, nu poti alege o tara agresor, care impusca in vecini, nu poti face acest lucru decat daca esti nebun si tradator de neam si tara. Iarasi si a cata oara acesti neoameni, mi-au rapit bucuria sarbatorii neamului – Marea Unire, umbrind-o cu durere, ca nu am scapat de starpituri, care ne vor prosti si asupriti.

Ma bucur totusi, ca o mare majoritate (insa foarte mica) au avut gandirea limpede si au ales corect si le multumesc pentru o raza de speranta! Va fi nevoie zilnic sa le amintim guvernatilor alesi de vestita fabula: racul, broasca si o stiuca! Sa nu uite nici o clipa ca % votului a fost totalmente ultimul vot de incredere pentru ei si rezultatul lui in mare parte apartine societatii civile, care s-a implicat cu trup si suflet in alegerile din acest an,  ca vom fi cu ochii pe ei in tot ceea ce fac!

Un popor civilizat este acela care a ajuns să satisfacă sănătos și armonios nevoile sale cele adevărate, înălțate către un ideal care întrece cerințele vieții elementare și biruie egoismul individual.

“Munca adevarata si spornica nu se poate face decat prin solidaritatea nationala.” – Nicolae Iorga

Moldoveni in Munchen

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *