Ajunge sau nu Oleg Brega in parlament?

Ma tot bombardeza Curaj.Net cu mesaje pe facebook, cum ca Oleg Brega vrea si el in parlament. Sa-l ajut sa sa nu-l ajut sa stranga odata semnaturile alea, ca oricum nu stiu dac aajunge sau nu ajuge Oleg Brega parlamentar. Ar fi si bine si rau sa-l vedem parlamentar pe Oleg Brega. Pacat ca Doru Dendiu nu poate fi parlamentar [ sau poate ca parca si-a luat cetatenie ], dar cu Oleg Brega in parlament ar fi ceva deosebit. Zic ca ar fi rau pentru ca nu-l prea vad mare legislator, el de fapt este protestatar, deci nu prea e la curent cu legile. Pe de alta parte, de ce NU?

Ajunge sau nu Oleg Brega in parlament?

Daca-l ajutam noi DA, singur cu siguranta NU! Mai ales daca l-ar lua pe a lui Dodon, Muntean sau Voronin, as vota si eu cu drag. Macar unul din cei trei sa piarda scaunul, cu Oleg Brega ne descurcam noi. Ma indoiesc ca imi va scrie Oleg Brega pentru ajutor la strans semnaturile, dar poate peste 4 ani va regandi problema! Hai la vot cu mic cu mare, sa scapam de mafie si comunisti!

La final hai sa facem un sondaj, TU cu cine votezi? Clar ca pentru Europa, dar intrebarea e cu cine din cei ce ne promit “marea cu sarea”? Sa nu-mi zici ca votezi cu comunisti ori cu Dodon, ori cu Usatîi, ca nici nu vreau sa te vad! 😉

Oleg-Brega

Facebook Comments

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *