Aducem Dreptatea prin Unire 16 mai 2015

”Aducem Dreptatea prin Unire” a reusit sa stranga cateva mii de moldoveni in Chisinau, cu toate ca s-a facut tot ce se putea pentru a impiedica adunarea a cat mai multa lume. Cei din Cahul de exemplu au fost impiedicati sa ajunga in capitala, insa si asa s-au strans destui moldovenicare isi doresc cu adevarat unirea. Poate ca si maine va fi mai multa lume, obligand guvernantii sa ia o decizie [ favorabila unirii speram noi – si tinerii din moldova ].

Aducem Dreptatea prin Unire 16 mai 2015

Le multumim celor de la Privesc.Eu care ne-au permis sa vedem si noi cei plecati de acasa ce se intampla in Chisinau, azi 16 mai 2015. Desi este abia ora 16:10 sper ca marsul va reuni si mai multa lume pana la lasarea serii, iar maine vor reusi sa fie si mai multi! Cineva trebuie sa porneasca pe drumul Unirii, altfel vom fi mereu furati si pacaliti, ca nu e momentul, ca mai trebuie sa asteptam, etc.

Cand se va ajunge in Piata Marii Adunari Nationale se va vedea cati au fost de fapt la mars. Mie mi se pare ca intr-adevar au fost suficienti de multi ca sa fie obligati sa-i bage guvernarea in seama, altfel am marsaluit iar degeaba.

Am vazut la mars moldoveni de diferite varste, deci nu se poate spune ca numai tineretul are acest ideal, al Unirii! Cand auzi “Jos hotarul de la Prut!” nu poti sa nu tresalti, sa speram ca tara a aflat ce se intampla azi la Chisinau, sa nu ne mai trezim seara ca la televiziuni se spune ca au fost cateva zeci sau sute de persoane, cand de fapt au fost cu miile. In rest, va la s pe voi sa comentati!

Aducem Dreptatea prin Unire 16 mai 2015

Aducem Dreptatea prin Unire 16 mai 2015

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *