Adevarul despre FaceBook

Am revazut filmul despre momentul de inceput al retelei de socializare FaceBook a celebrului Mark Zuckerberg secondat de Eduardo Saverin. Filmul “Reteaua de socializare” reda destul de fidel povestea. Daca urmaresti ce a facut Mark Zuckerberg descoperi ca a furat ideea a doi colegi de la Harvard , Cameron Winklevoss si Tyler Winklevoss, ce au primit despagubiri in valoare de 65 de milioane de dolari. Apoi desi la inceput a reusit sa supravietuiasca datorita lui  Eduardo Saverin, a incercat sa-i ia toate actiunile de la FaceBook si sa-l stearga dintre fondatori. Nu i- amers si acum acesta este trecut la categoria fondatori si are o avere estimata la 2, 2 miliarde de dolari. Detine mai putin de 5% din firma fondata de el, desi a plecat cu 30%.

Ascensiunea lui Mark Zuckerberg si succesul retelei sale de socializare FaceBook a fost o intamplare, caci la fel de mine puteau ajunge aici MySpace sau alte retele de acest gen, dar norocul si intuitia l-au facut pe  Mark Zuckerberg sa detina o avere estimata la 17 miliarde de dolari, fiind pana in 2010 cel mai tanar miliardar ce a reusit prin forte proprii.

Modul in care a pus mana pe actiunile firmei sale, nu lasa loc de interpretare, dar pana la urma asta e calea americana, succesul poate veni oricand, o idee buna sa ai si sa ai si putin noroc.

Mark-Zuckerberg-si-Eduardo-Saverin

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *