Adauga o stire

Orice site de stiri are nevoie de sprijinul cititorilor, iata de ce ne asteptam ca si voi cei car ene cititi zilnic sa adaugati atunci cand e cazul o stire locala, din Cahul, Calarasi sau Soroca, sau cgiar din Diaspora. Ai facut o poza care demasca o infractiune, noi o publicam cu tot cu povestea ei, tu trebuie doar sa o lasi in formularul de mai jos, te contactam noi pentru detalii pe email-ul cu care te-ai inscris.

MoldovaMoldova este tara mea, a ta si a tuturor cetatenilor ei, fie ei vorbitori de limba romana, rusa sau gagauza. Stirea poate fi in oricare din limbile vorbite pe teritoriul Republicii Moldova, nu trebuie sa fie defaimatoare, rau intentionata si cu limbaj licentios.

Siteul 4-MD.Info  foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies.

Te rugam sa postezi stirea folosind adresa de email valida, numele nu est eimportant, decat in cazul in care vrei ca acesta sa fie publicat pe site!

Daca nu vreti sa ne scrieti pe site, puteti sa o faceti la adresa de email info@4-Md.Info, cu mentiunea pentru redactia de stiri, apoi lasati mesaj aici cu email-ul si numele dumneavoastra, ca sa putem citi ce ati trimis in cel mai scurt timp.

Facebook Comments

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *