Accident auto Igor Dodon si familia presedintelui

Ceea ce parea o stire falsa s-a dovedit a fi veridica, Igor Dodon a fost implicat azi intr-un accident auto, impreuna cu familia sa: mama si unul dintre copii. Nu este clar care a fost cauza accidentului, innsa toti cei implicati au scapat cu viata, cea mai afectata se pare ca a fost mama presedintelui. Din surse inca neconfirmate se pare ca aceasta are politraumatisme si posibile fracturi. In mod ciudat, accidentul survine dupa ce in urma cu trei zile si Ion Ceban a fost implicat intr-un alt accident auto.

Accident auto Igor Dodon si familia presedintelui

Doua masini ale SPPS au fost implicate intr-un accident, soldat cu victime – din fericire fara niciun deces. Despre starea lui Igor Dodon nu se stie foarte clar care este, insa sursele spun ca starea sanatii sale este satisfacatoare. Politia cerceteaza in acest moment cauzele accidentului, urmand sa comunice in curand concluziile.

In accidentul presedintelui Igor Dodon a fost implicat si un camion, iar masinile din coloana oficiala s-au rasturnat in afara carosabilului. Se stie ca in cazul unei coloane oficiale masinile trebuie sa acorde prioritate si sa lase soseaua libera, acestea nu franeaza si nu incetinesc, ceea ce in cazul de fata a condus la un accident. Vom reveni cu amanunte pe masura ce acestea vor apare.

UpDate: seful SPPS a comunicat ca accidentul presedintelui Iogor Dodon s-a datorat faptului ca un camion de mare tonaj a iesit pe contrasens si a izbit masinile dincoloana prezidentiala. Acum cateva minute Igor Dodon si baiatul sau au iesit de la Spitalul de urgenta in stare buna.

Accident Igor Dodon

Informatii recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *